11 mars 2024

Tillbaka till KL

Poolen är inte lika klar längre. Det kan bero på vädret för det har varit osedvanligt varmt och det påverkar ofta kvalitén på vattnet. Ju varmare desto fler bakterier. Alan och hans personal var här i går, men det har inte blivit mycket bättre. Nu ska de bevaka så det inte är fel på pumpen eller något annat.


Det stora fältet som klipptes för bara en vecka sedan var ju då helt torrt och gult. Nu har det vuxit upp gräs som säkert är minst tjugo centimeter högt. Det går otroligt fort här.


När jag kom till flygplatsen träffade jag Bodil som varit mycket på Langkawi det senaste. Kul med lite sällskap hem på flyget.


Vi har lite problem med att stänga av och sätta på kamerorna på Langkawi då musen till datorn verkar ha lagt av. Väl hemma i KL gick jag till Harvey Norman och köpte en ny som får hänga med upp nästa gång. Efter ett besök på gymmet också så hade ännu en dag gått. Ibland går det fort! 

Michi är nu iväg på sin resa upp genom norra Sverige och ikväll blir det Örnsköldsvik. Det är långa avstånd mellan varje ställe. Det skall bli spännande att höra hur det går. Han gillar ju verkligen att vara ute och sälja, det var ju så han började, och det är nog fortfarande det som ligger närmast hjärtat. Lite skillnad att komma på besök nu som så senior, jämfört med resorna när han började som 23-åring och inte kunde något.