19 juni 2016

Mot Rörtången

Denna morgon var det packning som gällde för nu skall vi ut till Rörtången. Rätt som det var plingade det till i telefonen och Michi hade skickat ett kort på sig och Tobbe som nu var på väg hem från Langkawi.




Medan Mateo fixade sin packning stack Fredrik och jag iväg och köpte blommor och tog en sväng till mammas grav. Det blev riktigt fint!




Vid halvtvåtiden var vi så på väg till landet. Det blev ett stopp på Max då Mateo gärna ville prova denna svenska hamburgerkedja. Väl ute på landet fick killarna hjälpa till med utemöblerna. Det blev så fint med allt på den nya altanen. Så mycket rymligare!






Det gick inte många minuter från det att vi kommit till Fredriks alla tjejkompisar kom tillströmmande. Rätt som det var hade vi Malin, Felicia och Sofie i trädgården. Efter middagen traskade jag över till Birgitta och fick en lång pratstund och lite vin. Så roligt att ses igen! Man fattar inte att det hunnit gå nästan ett år sedan sist. Nu skall jag ge mig i kast med hennes senaste bok: Som ett brev på posten.