01 september 2020

Lunch med Marianne och sista kvällen i San Pedro för denna gång

Sista heldagen i Spanien framför oss och fortfarande mycket att hinna med. Kommer sakna att äta frukost med den här utsikten.


Efter frukosten stack Michi och jag ut på lite träningspromenad. De har byggt väldigt fina gångvägar här.


Halvtvå var jag uppe på Los Naranjos för att träffa Marianne Steneholm som hjälpte oss på Nordica när vi köpte vår lägenhet. Roligt att försöka träffa lite folk här nere så jag bjöd ut henne på lunch. Hon jobbar också med ett barnhem i Nepal vilket låter väldigt intressant! När vi satt och åt så kom Karin Acton med en kompis för att spela golf här. De slog sig ner på lunch också. Härligt att se några bekanta ansikten.



Passerade badrumsaffären efteråt och fick klart med de sista sakerna. Väskorna packades hemma och nu börjar det kännas att vi ska åka imorgon. Efter att ha ätit ute många kvällar så blev det middag hemma av chef Erik. Han fixade i ordning väldigt goda hamburgare. Riktigt duktig på att laga mat!



Anna satt i möten med USA hela eftermiddagen och fram till tio på kvällen. Konferens idag och imorgon som de har var tredje månad. Michi, Erik och jag gick ner till en nygammal pub nere på hörnan. Den har bytt namn och ägare sedan sist. Nu heter den Conspiracy och visade sig ägas av holländare! Det blev öl till herrarna och en tinto de verano till mig. Anna ringde när hon var klar så då gick vi hem till henne. Det är verkligen inte mycket folk ute!


Så fick vi en sista mysig stund på balkongen och såg solen gå ner över San Pedro. Det har varit fantastiska veckor här och vi har bara saknat att inte Fredrik kunnat vara med också. Nu är det dags att åtrvända till Sverige igen.