16 februari 2021

Sweafika, jobb och middag med Katarina

Även om det är mycket jobb på kontoret så ville jag inte missa Sweas semlefika på Huckleberry. Deet var så roligt att träffa alla igen. Det blev dock ingen semla för det var bara bullar med grädde, utan mandelmassa...


Myndigheterna här börjar så sakteliga skriva mer om vaccinet. Nu lade de upp en tydlig bild över de vaccin som kommer att finnas här. Den 21 februari skall vaccin komma hit och från den 26:e skall de börja vaccinera. Då kommer det att vara sjukhuspersonal, kungliigheter, regering. I fas två är alla över 65 och från maj i år till februari 2022 skall resten vaccineras. Vi expats kommer också att få vaccin. Hoppas bara man kan välja vilket man skall få.


Min arbetsplats ser smått kaosartad ut just nu. Pärmar högt och lågt. Ibland sitter jag vid skrivbordet, ibland på golvet. Allt funkar.


Skrattade gott åt rödljuset utanför. Fint att man måste förtydliga den röda guppen med ordet WAIT. Man kan ju tycka att folk skulle kunna det...


På kvällen blev det middagsdate med Katarina Carfalk. Hon bor här vid KL Sentral så det var kul att träffas och få ett litet avbrott.


Michi skickade ett par bilder från Langkawi. Nu var det dags att tömma septiktanken. Normalt skall det göras vartannat år, men med tanke på att vi är där så sällan så har vi inte gjort det på många år. Ett telefonsamtal och dagen efter dök de upp. Bra service! Nu klarar vi oss ett tag.



När jag gick hem för kvällen så kändes det som om det mesta är på plats på kontoret. Skall tillbaka imorgon bitti för att fixa så bokföringsprogrammet kan kommas åt via ett moln istället för bara på en dator. Sedan kan jag sitta var jag vill i världen!