28 maj 2016

Chinatown och Naked

Känner mig lite piggare nu. Vi hade en hel lista med saker vi skulle göra och började med Chinatown. Helene ville ha lite glasögon så det blev ett helt gäng inköpt. Det är ju så lätt att förlägga dem så det är lika bra att ha en hel hög.


Efter ytterligare lite affärsbesök för pärlor till halsband och annat så blev det lunch på Old China Café. Det var väldigt länge sedan Michi var där!


Vi var sedan i Pavilion och kollade efter vita Converse-skor till Nicole. Man får dem för nästan halva priset här jämfört med Sverige och det är i riktiga butiker, inga kopior. Michi hade gett mig en handväska i födelsedagspresent så nu gick vi iväg och köpte den tillsammans. Mysigt! Jättefin var den. Och vit. Har en liten svaghet för vita handväskor.


På kvällen gick till Plaza Damas och provade en restaurang vi hört skulle vara bra som hade det lustiga namnet Naked. Det var god mat och bra service. Så dit går vi gärna tillbaka.


Anna skickade lite bilder. Hon och Nur har hyrt bil då det är långhelg och ledigt på måndag. De hade hyrt en Fiat manuell bil och fick en Mercedes automat. Hon har alltid sådan tur Anna! De åkte söderut och passerade bland annat Stonehenge!


De checkade sedan in i den lilla staden St Ives vid södra Englands kust och hade en jättetrevlig kväll. Sedan blir det lite bilande runt sydkusten och hem igen på måndag. Kul att de ser sig runt lite. 


Fredrik han ägnar mest dagarna åt att jobba som servitör nu. Gott att tjäna lite egna pengar!