07 februari 2012

Italienskt, privatklubb och sen natt på Lan Kwai Fong

Vår första dag i Hongkong var Michi på kontoret, medan jag åkte iväg hem till Karin och Robert. De hade besök av sina kompisar Susanne och Robert som var där sista dagen och skulle åka nästa dag. Lunchen blev på ett hamburgerställe som skulle vara bra.




Efter lunchen blev det ett par timmars strosande på stan med Karin, Marcus och Maria och bland annat hamnade vi på HM, som är riktigt exotiskt när man bor i KL. Efter en tur hem till hotellet var jag tillbaka hos Lindellarna klockan sex på kvällen för en fördrink. Utsikten från deras lägenhet är helt fantastisk och vetter åt två håll.




Storleken på lägenheter i Hongkong går inte att jämföra med de som är i KL, men hyran är ju helt horribel. Här hade de i alla fall tre sovrum, vardagsrum med matdel och kök.




De hade gjort i ordningen en jättegod drink med persikojuice och skumpa.




Michi dök upp framåt halvåtta från sina möten och vi promenerade ner på stan. Första stoppet blev LKF Hotel nere i Lan Kwai Fong där Maria och jag provade en drink baserade på ingefära och chili. Gott och exotiskt!






Bord var beställd på en italiensk restaurang som låg i Soho med riktigt god mat. Karin och jag delade på en förrätt med getost och rödbetor. Mums!




Efter middagen bar det iväg till den ytterst privata klubben, omöjlig att hitta om man inte känner till den, The Featherboa.




Drinkarna som serveras är i princip endast Strawberry Margeritha, serverade i glas som doppats i kakao. Som en fantastiskt god dessert.




Maria och Karin såg inte direkt missbelåtna ut med sina glas :)




Detta blev en sen natt och efter klubben gick vi vidare tillbaka till Lan Kwai Fong. Det var som alltid otroligt mycket folk ute, aldrig någon dålig stämning eller bråk.




Det blev besök på ett par barer och ett technodisco, som Robert tyckte var väldigt bra...






Så här starka såg våra män ut på slutet. Vi hade en fantastiskt rolig kväll!!!




När klockan närmade sig två tackade vi för oss och åkte tillbaks till hotellet för en välförtjänt natts sömn!