19 december 2021

En lat och härlig söndag

Har nu bokat in oss på Day 2 PCR-test när vi landar i London och imorgon kan jag fylla i ett Passenger Locator Form för oss till vår resa den 22:e. Så mycket formulär, test och pengar! Det gäller att inte glömma något. Hittade ett adventsljus hemma också så nu eldar vi på ett här också, men vi ligger lite efter.


Vi hamnade framför TV:n och tittade på skidskyttet. Roligt med en sport där svenskarna är så duktiga. Vi såg Elvira Öberg ta guldmedalj i jaktstarten och då känner man sig lite stolt.



Krispigt och kallt väder idag. Perfekt för en långpromenad. Vi gick till mammas grav och tillbaka och tände ett adventsljus. Helene har gjort så julfint där.


På vägen tillbaka tog vi en fika på ett nytt italienskt café nere i centrum. De öppnade 18 juni så har bara haft öppet ett halvår. Susanne Schemper introducerade mig till detta. De säljer även en hel del italienska produkter. Vi tog en sväng förbi julmarknaden inne i Solkatten och kom hem med en lång skärbräda. Tog en sväng förbi pappa och tackade för gårdagens middag på vägen hem.


Dagen avslutades med den senaste Bondfilmen: No time to die. Den var riktigt bra och lite mer tillbaka till hur de tidigare filmerna var. Spännande att se hur de skall göra nästa film...