28 september 2013

Hem till Sweas kräftskiva

Mitt på dagen idag vid halvett var det dags att flyga tillbaka ner till KL. Vi var hemma igen strax innan tre och mötte då Fredrik som varit på fotbollsturnering med skolan och skadat vänster tumme. Iväg direkt till Global Doctors där det blev röntgen och sedan träff med läkare. Tack och lov går ju allt sånt snabbt här och en timme senare ungefär var vi hemma igen. Läkaren kunde inte se någon skada på röntgenbilderna så Fredrik fick bara tummen i bandage och ingen fotboll på en vecka.

På kvällen var det dags för Sweas kräftskiva och vi hade otroligt nog 68 som anmält sig. Tidigare år har vi varit runt 40 så det var ovanligt många. Så roligt! Michi och jag hämtade upp Mica på vägen och var nere på restaurang Teeq lite tidigare för att fixa med bordsplacering, sånghäften m.m. Till slut var det 64 som dök upp och fyra som tyvärr inte kunde komma.


Alla var ursnygga med haklappar och hattar och sjöng väldigt vackert...



Restaurangen hade också hjälpt oss att dekorera och vi fick även fritt inträde till nattklubben Roots som ligger vägg i vägg med restaurangen.




Kräftorna var riktigt bra och var inköpta från Ikea. Mica hade reserverat 25 paket, men med sådan rusning till festen fick vi snabbt köpa fler och till slut fick vi sätta stopp för anmälningarna då Ikea inte hade några kräftor kvar!




Det blev mycket sång, vissa solosånger och sedan sjöng alla tjejer Sweasången jag skrev en gång när vi hade invigning år 2004. Den lockar fram lite leenden ännu. Framåt halvtvåtiden bar det av hemåt, lite trötta, lite ont i fossingarna efter en helkväll med högklackat, men väldigt nöjda med att allt arbete slutat i en lyckad fest!