10 augusti 2022

Våra möbler kommer och Michi lämnar

Våra möbler kom från Malaysia idag. Nu är första leveransen av tre avklarad!! Allt hade klarat sig fint förutom det här skåpet som knäckts på flera ställen. Ska kolla vad man kan göra, men tror inte det direkt finns mycket att göra.


Nu känns lägenheten som ett litet mini-Malaysia-hem. Vårt trekantiga skåp är på plats och där tänkte jag sätta in våra glas.


Äntligen har vi fått ett riktigt soffbord till lägenheten. Det gamla åkte ut på balkongen, men är lite stort.


Vi har fått en vaktpost igen. Flera av sakerna skall flyttas runt lite, men vi har fortfarande kvar lite saker som är Annas och Eriks som vi får göra oss av med först.


Skönt med en bänk i hallen för nycklar och annat.


Jukeboxen skulle burits upp, men den var för otymplig och tung så det gick inte. Nu står den i gästrummet och är helt enorm...


När flyttlasset i princip var uppackat fick Michi lämna. Idag bär det av på affärsresa för honom. Det var längesedan. Nu skall han ner till Holland ett par nätter och sedan vidare till Sverige. Jag får hit pappa på besök och åker till Sverige den 16 augusti. 


Senare på eftermiddagen tog jag mig en långpromenad och besökte bland annat en italiensk butik som Anna och Erik pratat om. Vilken charkdisk de hade. Har köpt lite mumsigt för kvällen när pappa kommer.


På kvällen var det stor fullmåne över Maidenhead. Otroligt fint!


Michi kom fram något försenad till Amsterdam och allt fungerade som det skulle med hyrbil och hotell. Det är alltid skönt, med tanke på att det nästan alltid är jag som bokar :)