19 februari 2021

Mot Langkawi

Vattnade alla blommor på balkongen, packade det sista och sade hejdå till Pattu och Sunanhini. Vattnet är avstängt och två hinkar med vatten utställda på balkongen för nästa veckas vattning. Nu hoppas vi att allt ska fungera. Strax efter elva åkte jag ut till Subangs flygplats. Mitt resetillstånd blev kollat när jag skulle gå in på flygplatsen och ner jag checkade in. Skönt att ha pappren i ordning!


Michi och jag brukar ju fixa hans berättelser på Linked In tillsammans, men den här gången så var han så hemlighetsfull och hade skrivit den själv. Där satt jag med tårar i ögonen när jag läste den i morse!


Det var skönt att vara framme vid tretiden och få en avkopplande eftermiddag. Michi fixade tapas till kvällen. Nu får vi hoppas att det är de sista två veckorna med MCO i Kuala Lumpur. Det är mycket vi behöver ordna med även där.


Anna och Erik börjar få saker till sin lägenhet nu. Idag kom matsalsbord och stolar.


Det blev första middagen på plats. Hos oss har de fått sitta vid köksbänken hela tiden.


Så fort de får in garderober så kommer de att börja bära över sina saker till sin egen lägenhet. Rätt skönt för dem att kunna promenera över gården med sakerna och göra hela flytten i lugn och ro!