10 december 2015

Till Anna och Fredrik i London

Började dagen med att åka ner till Aspenässkolan och sälja halsband. Idag gick de åt som smör i solsken och det var verkligen jättekul. Många tycker att det är roligt när jag kommer med allt nytt och det känns ju roligt!

Så var det dags att åka och hälsa på barnen i London. Alltid lika rolig stad att komma till, speciellt när vi får träffa båda barnen :) Det hanns med en liten öl innan vi åkte med flyget halvåtta på kvällen.



Väl framme på Heathrow gick vi till Heathrow Express. Biljetterna var köpta sedan tidigare. Nu visade det sig vara något elfel så tåget gick inte. Istället skulle vi få ta Heathrow Connect som tar en halvtimme istället för en kvart. Det skulle dock inte gå förrän om en timme, om ens det, eftersom de inte visste hur det gick med elfelet. Det blev taxi istället och så får vi claima biljetterna på tåget sedan. När vi kom hem till Fredrik var det säkert tio personer där på förfest. Anna hade party ikväll och alla skulle dit. Trevligt att få träffa hans kompisar. Flera var amerikaner som varit i London på en utbytestermin så de skulle tyvärr resa hem igen nu. Vi gick sedan över till Anna som hade en söt julgran på plats.




Hos Anna var det fullt med folk också. Vi stannade en timme kanske och gick sedan tillbaka till Fredriks lägenhet där vi skulle sova inatt så att partyt kunde fortsätta så länge de ville.




Michi hade inte sett Fredriks lägenhet tidigare så det var roligt! Imorgon hinner vi se barnen lite mer.