23 mars 2023

Zumba, lägenhetsvisning och rens hemma

Efter morgonens zumba var det dags att gå till Verve Suites och visa två av våra lägenheter. Det har vi gjort hur många gånger som helst, men varje gång måste ju innebära en gång mindre innan den blir såld. Känns lite svårt ibland. Skulle ju vara skönt att i alla fall bli av med en!


Thelma och jag rensade i vårt "förrådsrum". På tisdag skall ett företag komma hit och mäta för garderober och säng så vi fick ta bort allt som stod mot den väggen där det ska vara. Nu är vi förberedda. Imorgon åker jag till Langkawi och kommer hem på tisdag vid lunch så det var lika bra att få det gjort nu.


En bokhylla blev helt tömd och jag lade ut den på Facebooks marknadsplats. Den var inte lika lätt att sälja som plastlådorna, men imorgon kommer en kille och hämtar den för 80 RM. Det är en tredjedel av nypriset så det får vi ändå vara nöjda med. Barnen har haft dessa sedan de var små, så de är väl använda, men fortfarande i gott skick.


Tobbe har varit på besök på sitt kontor i Bangkok och flög ner till KL idag. Michi och han strålade samman på KLIA 2 och åkte upp till Langkawi.


Det skulle ha blivit middag på Cactus, men det var stängt, så det blev 
Rockefellar´s istället. Hemma vid huset möttes de upp av Shadow.


Vi fick skicka gratulationer till Nur som fyllde 29 idag.


Anna hittade ett litet maldivianskt barn som hon bar omkring på. Undrar om hon nöp henne. Hon grät hela tiden. Ha ha ha.


Jag kröp i säng tidigt med en god bok. Imorgon bär det av till Langkawi även för mig.