08 mars 2015

Whiplash - vilken bra film!

Imorse när jag gick upp för att göra frukost så fanns det ingen gas. Tittade på Hijauans Facebookgrupp och det visade sig att detsamma gällde för hela condot. En kille från Gas Malaysia tillkallades och det visade sig att vatten läcker in i gasledningarna och blockar gasen. Snabbt stängdes gasen av och imorgon skall de komma och titta på var felet ligger och hur det kan åtgärdas. Vi kommer vara utan gas minst ett par dagar och troligen upp till en vecka. Tack och lov har vi en extra elektrisk platta vi köpte i Hongkong en gång så vi kan i alla fall göra någonting...

Efter frukosten gick Michi, jag och Marika upp till stranden på Verve Suites ett tag. Fredrik var hemma och hade lektion i Economics.


Väl tillbaka gick jag och simmade i vår pool en stund och träffade på Julie. När jag kom upp hade Michi fixat lunch och sedan blev det filmstund.


Fredrik hade rekommenderat en film som hette Whiplash och som handlar om en ung kille som går på musikskola och spelar trummor, samt hans hemska lärare. Filmen vann tre Oscars och läraren fick en för bästa biroll. Detta var verkligen en bra film!!!


På kvällen skulle Michi bestämma middagsställe och det blev Bulldogs i Sri Hartamas. Provade en ny rätt de hade med tre små hamburgare, en gjord på kyckling, en på fläskkött och en på nötkött.


Träffade Fredrik och Amanda på B-Lab innan det var dags att åka hem. Så har ännu en vecka rusat förbi.