22 september 2011

En fullspäckad vecka

Oj, den här veckan har bara rusat förbi, fullspäckade med aktiviteter varje dag. Hemskt att det snart är oktober, men roligt också för då får jag hit min kompis Madeleine och hennes döttrer.

Söndagen ägnade jag i alla fall vid mitt skrivbord i nästan fem timmar. Fixade iordning Sweas bokföring för KL och ställde samman vår bokföring med de siffror jag har fått från Nashas resebyrå för att snart kunna presentera för Swea International hur världsmötet gick. Pust! Tur att Michi varit ute och rest...

I måndags blev det först till att besöka Toyotaverkstaden igen. Lampan blev aldrig bytt när bilen var på service sist. Undrar om de glömde något mer... Nu funkar den i alla fall! Åkte sedan till Soft Touch och jobbade en stund och åkte sedan till Jeanette några timmar. Det är mycket tissel och tassel nu inför våra vänners flytt härifrån. Fredrik skulle sedan köras till sin tuition och därefter blev det Global Doctors. Vi var rädda att Fredrik hade hälseneinflammation, men det verkar vara något med ligamenten och han behöver bara vila lite. När vi var där fick jag alla papper från min läkarkontroll. Godkänd på alla punkter. Härligt!

Tisdagen startade med lite ärenden och jag kunde senare på dagen äntligen hämta upp vår kamera som nu var lagad, Har ju fått låna Annas ett tag. Vår kamera hade fått in skräp och det såg ut som om jag fick med tre flying UFOs på varje foto. Lite spännande kanske, men inte på varje foto. Min kompis Gunilla kom förbi på en kaffe och sedan fick jag en rundvisning i den fina lägenheten de har köpt här. På eftermiddagen blev det en sväng till Jeanette igen och på kvällen hade vi bokklubb hemma hos Eva Sjönell. En alltid lika trevlig tillställnig!

I onsdags var jag på Bodytone och provade Power Circuit. Man kan säga att det var cirkelträning på en platta som vibrerar hela tiden. Alla övningar blir då som om man gör dem med dubbel kroppstyngd och jag kan säga att det känns så här dagen efter. Hela kroppen värker, men det är väl bara ett hälsotecken.



På onsdagkväll gick jag och Fay Cabrera till ett ställe i Solaris och provade Zumba som man hört så mycket om. Detta var en brasiliansk variant som hette Axe Zumba. Bra musik, men en lärare som körde 42 steg i sträck och sedan skulle man göra likadant. Det gick väl så där. Kände att klassen var lite för rörig och att ingen hängde med riktigt. De har även Sambaklasser så skall prova det också en gång innan jag lägger ner detta stället. Sent på kvällen kom Michi hem från Shanghai. Det har varit riktigt skönt att ha lite tid hemma själv, men också roligt när han kommer tillbaka. Det är väl ett gott tecken efter 20 år som gifta att man fortfarande längtar efter varandra :)