07 juli 2022

En sväng till Lerum

I morse åkte vi från Rörtången vid tiotiden. Michi hade möte på jobbet vid lunch och jag skulle till Lerum för att åka med pappa till Alingsås i morgon. Bra att komma hem och få tvättat lite också. Det är svårt att torka sakerna på Rörtången när det regnar eftersom det måste hänga ute. När jag släppts av hemma så hade Michi möte med brukarna på kontoret. De förväntar sig alltid en sommarpresent och han hade köpt varsin chokladask. En av tjejerna visade glädjestrålande upp ett fodral hon en gång fick med pinnar mm. Nu använder hon det som pennfodral. Så söta de är!


Jag satt och jobbade hemma och rätt som det var hade vi besök i trädgården. Mamman hann skutta in till grannen innan jag hann få fram kameran.


På kvällen blev det promenad ner till Lerum tillsammans med pappa och Tobbe. Vi skulle ätit på Piano men de har stängt hela juli, något de inte meddelar på telefonsvararen. Det blev en fin promenad fram och tillbaka.

Istället för Piano blev det Mr Singh och indisk mat. Väldigt gott det också.


Anna, Erik och Nur har nu strålat samman i Nur för att gå på kompisen Samanthas bröllop i St Tropez. Inga dåliga ställen de får komma till. Bröllopet har säkert varit uppskjutet i två år och nu blir det äntligen av. Det blir spännande att se bilder därifrån!

Det var härligt med en dag i Lerum. Skönt att bara få fixa saker, kolla lite på tv och umgås med familj och Lerumsvänner.