15 juli 2015

Ärenden på stan och Tobbe på besök

Vi fick gå upp tidigt idag för jag hade läkarbesök hos Unilab idag för att göra mammografi. Rätt gott att fixa det varje år. Inte för att jag på något sätt kännt mig dålig, men för att det är skönt att kunna bocka av att allt är ok - så även nu :) Michi passade på att träffa revisorerna när jag var där. När han hämtade upp mig igen så åkte vi till Folkungagatan och hämtade upp våra pass som nu hade visum till Kina. Det blir Shanghai i slutet av augusti - Spännande!




Det stod många ärenden på listan idag och nästa ställe blev Allum där vi hämtade upp Annas resväska som nu hade fått ett nytt hjul efter misshandeln på senaste flyget...


Det blev sedan stopp på kontoret för att skriva ut tågbiljetter, banken för att lämna in papper för Fredrik, Blomsterlandet för att köpa blommor till mammas grav då det är hennes födelsedag på lördag, och sist ett stopp vid graven. Det blev riktigt fint! Massor med röda rosor.



Vi åkte vägen om huset och hämtade vår klädsel till den orientaliska festen i Stockholm på lördag och sedan blev det Kviberg och Gothia Cup där vi såg KLYS från Kuala Lumpur spela med våra goda vänners son Cooper. Tyvärr förlorade de mot Marocko med 0-1 men de går i alla fall vidare då de blev tvåa i sin grupp.




På kvällen kom Tobbe ut för att stanna på lite middag och sova över.



Det blev grillat och mycket mat så lätt matkoma på kvällen. Killarna tog en promenad på Rörtången men jag kröp ner i sängen och somnade gott!