28 augusti 2016

Champagnebruch på Ritz-Carlton

Efter en skön och lat morgon blev och en relativt liten frukost traskade vi ner till Ritz-Carlton. Michi vann en voucher på nationaldagsfirandet på en champagnebrunch för två, så nu tänkte vi passa på att utnyttja den. Ritz-Carlton hade helt byggt om och gjort om matsalen som ett bibliotek. Jättemysigt! 


Som vanligt fanns det mängder med skaldjur och allt såg hur gott ut som helst.


De frågade om vi ville ha buffet med alkohol eller inte och det var klart att vi tog med champagne! Det visade sig dock att de hade slut på champagnen och serverade i glas i stället för ur flaska för det de serverade var prosecco. En gång råkade en kypare komma ut med flaskan så vi såg det. Inte första gången champagnen är slut här... Det slutade i alla fall med att alla - eller de som upptäckte det? - fick betala bara för maten och inte för champagnebuffén. Hm...


Michi såg rätt nöjd ut i sin stora stol!


Jag försvann nästan i min :)


Utöver buffén fanns det lite andra rätter att få in. Svampsoppa t.ex. och man kunde även välja varmrätt som pasta bolognese eller torsk. Vi blev docks å mätta ändå så det blev ingen varmrätt.


I en hörna hade de dekorerat med en miljon nallar så det såg lite ut som på Harrods.


Efter en fantastisk dag var vi rätt slöa på eftermiddagn/kvällen. Det blev lite siesta och sedan filmen Creed, som var en riktigt bra uppföljare till Rocky-filmerna!