23 april 2020

Malaysia förlänger två veckor till

Vaknade tidigt och åt frukost vid åttatiden inne hos Kjell och Birgitta. De skulle sedan iväg så jag promenerade över till vårt hus och kollade till det lite. Det ser fint ut inne. Vattnet är inte påslaget ännu, men vi får fixa det i maj.


Åkte hem vid halvtolvtiden och passade på att göra ett stopp på Allum. Helene har fyllt år och jag hittade en söt blus till henne som hon fick senare på eftermiddagen. Den passade perfekt.


Ringde pappa och då stod han utanför vårt hus. Det blev en fika på altanen igen. Så mysigt! Tyvärr kom det tråkiga besked från Malaysia idag. Man förlänger lockdown i två veckor till fram till 12 maj. Man undrar när de kommer att släppa på det... En kompis skickade över nedanstående schema så vi får väl hoppas att det kommer några lättnader från den 13 maj. Totalt är det då uppe i åtta veckors karantän. Singapore har stängt till 1 juni.


Idag har jag målat klart med all grundfärg samt börjat med lite vitt på överskåpet också. Vilken skillnad det blir!


Idag hade även Fredrik fått sitt paket från Sverige. Flera curryburkar och några påsar svenskt godis. Lyckan var total!


Idag var det en lite deppig Michi jag fick prata med. Jag förstår honom verkligen. Inte roligt för någon med hur det är i Malaysia just nu. Det har bara att se fram emot den 12 maj nu och hoppas på det bästa.