01 november 2014

Julmarknad med Latin Ladies och Progressiv Dinner med Swea

Första julmarknaden för mig i år anordnades av Latin Ladies Association och hölls i 1 Mont Kiara. Det var första gången jag varit med på en marknad som varit i ett shopping center och inte på ett stort hotell. Det var riktigt roligt eftersom det då kom folk som bara var och handlade och fick syn på att det var marknad.


Hade satt upp alla mina armband man kan vira tre varv på en ställning och insåg att det är mååånga färger!


Var hemma vid strax innan fyra och halvfem kom Jeffrey och hämtade oss. Det var dags för Sweas Progressive Dinner. Jag hade aldrig hört talas om konceptet tidigare, men det var en kul ide. Man skall vara ett antal delbart med åtta och man tar fördrink, förrätt, varmrätt och dessert hemma hos olika vänner. En rätt skall vara hos en själv. Man vet bara vart man skall på fördrink och där får man sedan kurvert vart det skall bära av till nästa ställe - lite som Amazing Race. Det roliga är att man heller inte vet vilka som kommer hem till en själv på middag. Nu var ju alla medlemmar i Swea så lite koll hade vi ju ändå.

Vår fördrink var hemma hos Jill och Richard Humpries och dit kom även Malin och Ola Stråby samt Tarja och Gary Archer. Här fick vi skumpa och bruschetta med tomater samt kycklingleverpaté. Vi fick våra kuvert och förrätten skulle intas hos Jeanette och Anders. Dit kom även Jill och Richard samt Elif och Carl Malmqvist. De hade gjort en jättegod pumpasoppa och en ädelostsallad.


Vi fick sedan snabba oss hem till oss där vi skulle servera varmrätt. Hem kom Tarja och Gary, Susann och Gordon samt Pia och Anders. Vi serverade gorgonzolaspäckad lax med pressad potatis och sherrysås.


Desserten blev sedan i Bangsar hemma hos Agneta och Ferike och vi fick sällskap av Jessika och Ingvar samt Mica och Janski. Nu var vi nästan klara!



Det blev bara ett stopp till och det var hemma hos Susann och Gordon där alla samlades för dans och party. Vi var hemma vid ett, men med tanke på att vi startade fem så var det en lång kväll. Supertrevligt och roligt att få komma till nya hem och träffa nya människor.