20 juni 2013

Michi och Fredrik kommer hem

I morse landade Michi och Fredrik i Sverige och åkte direkt till kontoret. Anna hade frukost med Elina och vid tolvtiden åkte vi två ut till Rörtången med all packning. Framåt fyratiden dök Michi och Fredrik upp och det var så mysigt att se dem igen! Vi skulle ta en promenad ner till Angelika och Stanley för Michi hade med present till lilla Stella. Som vanligt tog de få hundra metrarna en timme för det är många att säga hej till på vägen. Ett stopp blev hos Mariana.


Nästa stopp blev hos Ingemar och Marie. Det var mysigt att se Anna och Fredrik tillsammans igen: Det blir ju bara en vecka tillsammans ...


Michi hade köpt jättesöta små kläder. Ministrumpor i rosa, klänning, små bodys m.m. Anna bar omkrint på Stella som vanligt :)


Angelika hade några kompisar som var och hälsade på. Bland annat Jay som hon lärde känna när hon var i USA på utbytesår och som nu bor i Sverige sedan sex år. Han hade med en kompis, Cody, från LA också.


Fredrik fick också hålla sin lilla nya kusin för första gången.


På kvällen blev det havskräftor i trädgården och vi satt ute, invirade i lite filtar, och hade det väldigt bra. På kvällen var det sedan två trötta killar som somnade tidigt.