21 juli 2016

Middag med Thonells och Schäfer

Så här två veckor innan vi reser tillbaka brukar vi införa kyl- och frysrensning. Till kaffet idag blev det varsin skiva kanelbulle från frysen. Allt för att minska ner förråden :)




Efter en lugn dag hemma, där jag till och med lade mig att vila en stund för att ladda för kvällen, så var det dags för middag med Malaysiavänner. Keith och Anna-Karin Schäfer samt Marika och Hans Thonell kom och hälsade på oss. Det blev Madeleines goda gröna snittar till förrätt.



Det blev sedan grillat och vädret var med oss så vi kunde sitta ute.




Till efterrätt blev det en liten jordgubbsbakelse med filodeg. En ny sak vi provade. Smaken var god, men det såg så lite ut... Som vanligt med detta gäng är det inga tysta stunder och rätt som det var så var det sena natten. Man fattar inte hur tiden kan gå så snabbt ibland. Så otroligt roligt att ses igen!!


Anna skickade bild från sin lägenhet och sängen var nu bäddad. Dags att flytta in och byta lägenhet.


Hon hade också hittat den lilla roliga presenten vi lämnat till henne i köket. Anna och Nur hade letat efter en äggdelare i Sverige, men inte hittat någon så vi köpte med oss en. Viktig detalj i varje kök.




Fredrik jagar vidare för att få sina kompisar att skicka in alla handlingar som behövs. Inte lätt när folk inte gör det de ska... Hoppas allt går bra. Nu dags att sova. Natti natti!