20 december 2013

Middag hos Nilsons

Började dagen hos frissan i Lerum. Har tröttnat på att gå och klippa mig i Malaysia. För det första är det ofta rätt dyrt om man ska gå till de som kan västerländskt hår och sedan tar det typ fem timmar. Vem orkar med det? Här tar det 1,5 timme om man gör lite slingor och klipper sig och sedan är man klar. Perfekt! När jag nästan var klar kom Anna dit och följde sedan med mig på dagens alla ärenden. Det blev tillbaka till stan för att hämta mina sandaler som var färdiga och sedan lite annat fix. Vi fick också handlat all julmat så nu är det bara att laga till den som är kvar.

Michi kom hem från sin turné till Oslo, Norrköping, Stockholm m.m. Rätt trött efter all körning i ständigt mörker. Bastun slogs snabbt på. Anna och jag var bjudna på middag hem till syrran med familj och åkte upp dit vid sjutiden. Så mysigt!


Helene och Thomas överst och kusinerna Anna, Victor och Nicole här nere.


Och systrarna Bengtson, eller Nilson och Cederkvist numera...


Det blev en jättemysig kväll med massor av prat. Så kul att träffa resten av familjen också. Framåt tiotiden drog vi oss hemåt igen och Michi satt nöjd hemma och lyssnade på musik och hade mumsat i sig en svensk pizza och lite vin. Imorgon kommer Fredrik!