06 maj 2022

Lite fix i lägenheten och en tur på stan

Dags för lite förbättringar i Almaspuri. Jag hade Tsen Lighting här för ett tag sedan och fick ett förslag på hur vi skulle sätta upp lampor. Idag hade jag sorterat upp dem per rum och väntade på Nasrul och hans killar som skulle komma och sätta upp dem.


Idag blev det nya lampor i köket först.


Små lampor kom upp i hallen och de stora togs bort. Lite mer belysning på tavlorna plus lite mysigare ljus än det blåvita starka som var tidigare.


Även balkongen, tv-hörnan och sovrummet fick nya lampor. Nu återstår hallen, ovanför flygeln samt över matplatsen. Här måste de dock hacka i taket för att fälla in ledningar så det blir gjort inom ett par veckor.


Vid halvettiden åkte jag ner på stan. Började med att besöka en kompis som är på sjukhus ett par dagar och tog med en liten goodiebag med frukt, dricka och godis. Så trist att ligga inne. Promenerade sedan vidare in till Pavilion och gick runt en stund och var inte hemma förrän vid femtiden.


Lyckades fixa till en väska med KLM när vi ska flyga i sommar från Verona till Malaga. Vi har kort med KLM som gör att vi alltid får ta med en extra väska när vi reser. När man köper biljetter inom Europa är det alltid utan väska, men med vårt kort så får vi ju ändå ta en. Nu visade det sig att sträckan från Verona till Amsterdam flygs av Transavia och de godkänner inte våra kort, så även om biljetten är i KLMs namn så får vi ingen väska. Det blev en lång mailkonversation, men till slut kom KLM med en lösning och vi kunde få till det. Skönt! Annars skulle vi blivit tvungna att köpa till två väskor på flygplatsen för 60 Euro styck. Lite dyrt.


Fotoade av den fina orkidén vi fick av Pattu och Sunandhini när de var här. Ändå kan man längta efter tulpaner och vitsippor. Helst nu när det är så nära till att vi skall åka hem. Michi och jag tog ett bad i poolen innan middagen. Första doppet här.


Efter middagen satt vi bara och turades om att välja låtar och spela gammal musik. Så otroligt mysigt! Så mycket minnen man har till olika sånger.