09 augusti 2017

SWEA kaffemorgon och jobb

Igår blev det inte ett enda foto taget. Det blev en heldag vid skrivbordet hemma med alla räkningar som hade hopat sig över sommaren istället. Nu är allt rensat och betalt. Skönt! Så mycket konstiga saker som hänt när vi var borta. Vi hade blivit kallade till möte på fastighetskontoret på Langkawi för vi hade obetald fastighetsskatt för 2013-2015. I februari i år fick jag en räkning på fastighetsskatt, den första någonsin, som avsåg skatt för 2013-2016 samt halva 2017. Denna räkning betalades 28 februari. Kallelsen till fastighetskontoret kom via ett brev daterat 5 juli. När jag ringde sade de att vår räkning var betald i februari och allt var klart. Man kan ju undra varför någon skickade ut brevet... Nästa gång vi är på Langkawi får vi nog besöka fastighetskontoret och kolla igen.

I morse var jag iväg på Sweas första kaffemorgon. Den var lite tidigare i år än den brukar så väldigt många var inte tillbaka ännu. Vi blev en liten skara på sju personer, men vi hade det väldigt trevligt hemma hos Ulrika. 


Efter Swea blev det ett besök hos våra revisorer och sedan till jobbet. Fick skickat in ansökan om visum för två nya killar: Tobias Colliander och Oskar Alt. Tobias kom till KL igår och bodde hos oss i natt, men idag flyttar han in på Verve Suites. Jobbade fram till halvsju och sedan blev det middag hemma hos oss.


Senare på kvällen träffade vi alla killarna på jobbet på Home and Away som en liten uppstart efter sommaren och lite välkomstgrej för Tobias. Trevligt!