25 september 2015

Till Langkawi

Nu blir det en helg på Langkawi. Jag har inte varit där sedan i maj! Egentligen hade vi en kräftskiva inbokad imorgon hos killarna på jobbet, men vi har äntligen fått folk som skall lägga om taket på gymmet och det gäller att se till att det blir gjort!

Jag flög upp lite tidigare än Michi och åkte med Firefly vid två. Eftersom det var lunchtid så tänkte jag ta något inne på flygplatsen och hittade då Uncle Zam. De hade stora skyltar med reklam för Nasi Ayam, dvs kyckling med ris och lät ju rätt lagom. Jag stegad in och beställde det och han som jobbade innanför disken såg helt förvånad ut. De serverade ingen varm mat utan hade bara lite mackor på disken. Undrade varför de hade dessa stora skyltar och fick till svar att de serverat varm mat förr. Kanske läge att ta ner skyltarna...



Istället blev det denna fantastiskt goda (!?) plastinpackade macka med kycklingskinka och sallad...



Det var i alla fall otroligt mysigt att komma till huset och allt kändes bra. I väntan på Michi blev det en god bok i en solstol vid poolen.


Michi skulle sedan landa nio, men planet blev försenat och han kom inte förrän vid halvtio. Då åkte vi direkt bort till Cactus för lite middag.




Väldigt gott och alltid lika trevligt att få sig en pratstund med personalen!