23 juni 2016

Annas vänner kommer Till Rörtången

Nu började huset fyllas och många gäster skulle ramla in under dagen. Michi jobbade till tre och kom tillbaka tidigt. Fredrik, Mateo och Thomas hade varit med mig på Rörtången. Michi hade med den här roliga vinkylaren som vi kan ha på midsommarafton.




Först av alla kom Sandra Nordström och hennes holländske pojkvän Rico. Båda var fantastiskt trevliga. Anna och Nur var iväg till Lerum, farmor, Ica och Landvetter för att handla, hämta vänner och fixa inför midsommar. Vi startade med en liten fika tillsammans.




Anna och Nur hämtade Nico från flygplatsen. Sedan Annie och Ellinor från stationen.




Vädret var inte riktigt med oss. Regnet kom igång ordentligt och Michi hittade något gammalt parasoll som vi inte använt på hur länge som helst, men som nu kom väl till pass när det skulle grillas.




Med tanke på att vi skulle vara nästan 20 personer så fick det bli lösning med tält i trädgården. Inte så kul väder för det...




Lite senare dök det även upp en bil från Tyskland och Danmark med Miles, Fredrik och Julie. Nu var vi uppe i 15 personer och regnet vräkte ner. Det blev till att duka in och med skohorn till hjälp fick vi in alla!




Tack och lov klarnade det upp lite senare. Rico, som har egen klubb i Holland och gör remixer av låtar, hade med sig en gigantisk musikanläggning så kvällen avslutades med dans på vår nya terrass. Otroligt kul! Enda smolken var väl att en granne kom och klagade på musiken redan halvelva, men vi skruvade lydigt ner. Lite tidigt kanske, men alla är vi olika... Sent på kvällen dök även Daniel och Sopihe upp och vi var fulltaliga för idag.

Michi gav mig en present idag som var en tågbiljett till Stockholm där jag skall bo hos Madeleine och sedan skall vi tre tillsammans med Sohail gå ut och äta silverbröllopsmiddag tillsammans i Stockholm. Tydligen har Madeleine hjälpt till att planera restauranger m.m. De två har mycket bus för sig och det är helt underbart!!!