02 juni 2019

Dags att resa mot Sverige

Snart är Ramadan över och Hari Raya kommer då man firar att allt går tillbaka till det normala. Överallt är det marknader och olika firanden. Idag var jag i One Mont Kiara och då satt en hel grupp med killar och spelade på traditionella instrument. Jättefint!


Hemma var det mest packning. Fattar inte att jag alltid får ihop två väskor på 23 kilo...



Så var det dags att säga hejdå till Thelma som nu blir själv i ett par månader. På tisdag åker hon upp till Langkawi och stannar tre dagar. Det blir roligt med lite semester för henne också.


På flygplatsen träffade jag Lydia, en annan svenska här i KL och vi satt precis framför/bakom varandra på planet. Inte för att man pratar så länge. Vi flög 23.20 så  man är ju rätt trött. Anna flög hem från Sverige tidigt i morse för hon skulle gå på kurs. För ett tag sedan så hade hon kört lite för fort, några kilometer bara, Då kan man välja mellan att betala höga böter och få tre poäng i avdrag på sitt körkort. Om man får för många poäng så blir man av med det. Alternativ två var att betala vissa böter och sedan gå på en kurs och slippa poängavdrag. Idag var det så fyra timmars kurs. 


 Tydligen var det väldigt effektivt med kursen och alla fick något att tänka på.