01 augusti 2021

Farväl Gudrun

Söndag och brunch lät som en bra idé. Anna tipsade om att Coppa Club har en bra sådan så vi bokade bord där och gick dit vid tolv. De hade precis vad jag tycker om med surdegsbröd, avokado och pocherat ägg tillsammans med gott kaffe och en smoothie.


Fredrik behövde handla en ryggsäck inför sin resa nästa vecka och Michi gick till bowlingklubben. Han kunde inte komma in idag så det blev en promenad istället.


Fredrik åkte ut till Collinson vid Heathrow och gjorde ett anti-gen test så nu är han redo för att åka. Michi förberedde lite godsaker och senare på kvällen kom Anna, Erik och Pluto över. Det blev Catan-spel och middag tillsammans. Så roligt att vi hann med detta innan Fredrik åker.


Imorse fick vi ett otroligt sorgligt besked när pappa ringde oss. Gudrun gick bort idag. Så tacksam över de 25 år de har fått tillsammans. Det kommer att bli tomt. 


Härliga bilder från när Gudrun och pappa kom till Malaysia i september 2005 med besök i KL, Cameron Highlands och Pangkor Island.


Det har varit ett jobbigt år för många av oss med Michis pappa som gick bort i slutet av april 2020, Thomas mamma som gick bort helt nyligen och nu Gudrun. Nu får det räcka för ett tag!