26 augusti 2018

Langkawi och KL

Idag blev det en riktigt solig dag och det var skönt att ligga under ett parasoll. Vid lunchtid gick vi ändå upp på berget. Förra helgen regnade det när vi tänkte gå så nu var det länge sedan sist.




Jag glömde att ta på mig en keps och det var väldigt varmt att gå upp. Tur vi tog med dricka!



Det var väldigt få vildhundar idag så Shadow hängde med hela vägen upp. Längst upp på toppen fanns en stor lerig pöl. Gissa vem som slängde sig där...




Det fick bli en bild med husse också :)




Vid sextiden flög vi tillbaka ner till KL igen och gick sedan till Burning Pit. Det är en relativt ny restaurang som grillar kött under lång tid på svag värme så det blir oerhört mört. Det var första gången jag provade detta ställe. Michi har varit här tidigare.




Det blev revben på nötkött samt kyckling och lite coleslaw. 



Vi fick också hämtat en burk färg hos en granne som lustigt nog heter Scott Roberts. Våra balkongräcken var rätt så rostiga så vi hittade Hammarlack här i KL på Ace Hardware. Här heter det Hammerite. Michi slipade av räckena och så målade vi med grundlacken. Den var knallgul, men skulle ju målas över. Det gick inte många timmar innan någon hade anmält oss för att ha målat gult staket. Jag fick gå in på Hijauans facebookgrupp och skriva att det bara var ett grundlack som skulle målas över. Folk är inte kloka här - läs kineser. Alltid de som anmäler... Någon hade dessutom filmat Thelma när hon tvättade av räcket från slipdamm. Det droppade ner på gången nedanför, första gången på de tio år sedan vi bott här. Filmen skickades också in till management för att visa vilka hemska som bor i vår lägenhet... Get a life!