01 juni 2018

Få färdigt allt jobb

Sista dagen på kontoret i KL innan det bär av hem till Sverige. Revisorerna är efter fem månader fortfarande inte klara med vårt bokslut så jag har jagat dem med blåslampa den här veckan. Allt blev klart idag, men då var inte chefen inne för att skriva på så nu har de lovat hemleverans i morgon. Vi får väl se om jag får med mig det innan jag åker... Hann precis klart med allt, skrev ut alla viktiga papper för rapporter som skall in till staten när vi är hemma, fick med bankdosor och ett USB-minne med all info. Nu hoppas vi att allt är med.




På sena eftermiddagen hade jag fått tid hos Global Doctors igen, men nu hos tandläkare Sharifah. Michi har gått hos henne tidigare, men jag byter nu dit från tandläkaren i Bangsar. Ingen fara med tänderna som tur var. Det visade sig att hon är tandläkare för kungafamiljen här så hon lär väl vara duktig :)


Efter middagen promenerade Michi och jag ner till Sri Hartamas. Vi gick förbi en ny butik som säljer "vapers", låtsascigaretter eller vad ska man kalla dem. Jag var tvungen att ta ett foto för hela butiken var rökfylld. Såg så ohälsosamt ut, men det var väl antagligen meningen som reklam...



Vi gick till Vantador där vi åt gott kött härom veckan. Nu tog vi bara en drink för att prova hur deras bar var.




Promenerade sedan direkt hem igen. Jag är så trött nu! Somnade halvelva som ett barn. Skönt!