27 maj 2016

Amandas graduation

Så var det dags för Amandas graduation eller student. Vi var extra glada över att hon bjudit in oss även om det är slut mellan henne och Fredrik. Klockan sex var det dags på skolan och ett stort foto satt uppsatt över alla studenter, 61 stycken i år.



Medan vi väntade på att de skulle gå in rullade foton av alla. Här är Amandas söta.


Hennes syster, Barbara, bar in den brasilianska flaggan. Det är pampigt med alla flaggbärare.


Så kom Amanda in först av alla. Alla tofsar de har på sig visar vilka föreningar de varit med på under året. Amanda var bland annat ordförande i Spanish Honour Society, precis som både Fredrik och Anna var.


23 olika länders flaggor på 61 elever. Det är en otrolig blandning av ungdomar från hela världen!


Efter många tal av både elever, lärare och inbjudna var det dags att få gå fram och ta emot sitt intyg från skolan och ta rektorerna i hand.


När betygen var utdelade kom det stora ögonblicket när tofsen på hatten flyttas från ena sidan till den andra och sedan åker alla hattarna i luften. Ett stort ögonblick i deras liv!!!


När själva ceremonin var slut var det mottagning för alla föräldrar med buffet och fototagning med alla studenter.


Tyvärr hade de inte lyckats få till en lastbil i år. Själva bilen var fixad men den malaysiske förälder som skulle fixa polisescorten meddelade bara tre dagar innan att de inte lyckats ordna det så eleverna var rätt besvikna. Det fick bli en stor skolbuss istället ner till Changkat.


Lyckades med att få ännu ett par skor att gå sönder. Det går inte så bra med mina skor nu :)


Som tur var hade Amanda ett par små guldsandalar som jag fick låna så jag kom hem.


Michi och jag tog oss till B-Lab och tog en ostbricka. Michi hittade den här roliga skylten inne på herrarnas toalett!!!

Orkade hålla mig på benen idag och värken i kroppen började ge vika. Skönt. Nu är det mer bara vanlig förkylning och ont i huvudet kvar. På bättringsvägen!