03 november 2022

Langkawidags

Här har det blivit en grej med att alla lärare vill ta foton och lägga upp på social media efter träningspassen. När jag vaknade i morse hittade jag detta från vår spinningklass igår.


Idag blev det zumba och det var sista passet med Jimmy. Han åker hem och ska fixa med visum. Stackars Zumi, hon grät efter klassen. De har ju varit ett par något år så det är tufft när han reser.


Jag hade bokat två tur- och returbiljetter till Langkawi för oss och alla fyra biljetterna blev ombokade. Air Asia fungerar ju sådär nu... Kom iväg med ett plan halvfyra istället för två och vi åkte inte förrän efter fyra. Tur man inte har en tid att passa. Det blev även klart med våra KLM-biljetter hem för jul och nu har vi biljetter till den 16 december till London, med vidare resa till Göteborg den 19:e.


Lika underbart denna gång att komma hit. När jag klev ur taxin såg jag Shadow resa sig högre upp på gatan och sedan satte han full fart. Han sprang före mig in genom grinden och såg ut att tänka: Kommer du, eller...?


Poolen var jättefin denna gång så det är ju skönt att det fungerar när man säger ifrån.


Shadow lämnade inte min sida så länge jag satt ute. Han buffade på armen för att få kli och en hundgodis blev det så klart också. Mycket kärlek!


Michi skulle ha flugit klockan åtta, men det blev framflyttat till nio så det blev en sen middag. Vi fick sitta inne för en gångs skull för det regnade rätt mycket. Det blev tända ljus - som slocknade rätt fort eftersom vi måste ha på fläkt. Ha ha! Bra försök i alla fall.