20 februari 2021

Shopping i Kuah

Medan jag var i KL har poolkillen och en elektriker varit här och fixat jacuzzin så att den fungerar igen. Nu är det bara en knapp i själva jacuzzin som ska fixas så att vi slipper gå in i pumphuset när vi vill slå på strömmarna.


Vi åkte in till Kuah alla tre nu när man inte begränsas till två personer i bilen längre. Skrattade gott åt den här hyllan i en butik. Saké i tetrapak. Ser väl inte jättegott ut, men lite roligt.


Efter shoppingen blev det en glass i väntan på att bilen skulle tvättas klart utanför.


Nu är den snygg igen den lilla Myvin.


På kvällen blev det ytterligare en tur in till stan. Vi provade Bospherous, en turkisk restaurang. De hade en stor skärm där han spelade musik och rätt som det var dök ABBA upp!


Vi provade lite olika rätter som t.ex. pide och börek.



Anna och Erik har fått sin nya soffa levererad. De väntar på en matta som också är på väg.


Väggar målas i lägenheten. Perfekt att göra det innan möblerna kommer in. Garderober är på väg snart också.


Härligt att vara tillbaka på Langkawi. Lite lugnare här. Trodde vi. Rätt som det var kom det två bilar fulla med folk som ville titta på vårt hus. Lite oväntat!!! Jag simmade och fick hoppa upp och snabbt vira en handduk runt mig. Tre personer fick komma in. Någon hög militär som tyckte att han nog ville köpa huset och att vi skulle ge vårt lägsta pris. Hm, sade Michi. Det är inte till salu. Då får du ge ett pris vi inte kan tacka nej till. Så försvann de igen, nu med Michis telefonnummer inprogrammerat...