25 juli 2018

Massor av ärenden och Anna åker

Rörtången fortsätter visa sig från sin bästa sida och vi njöt av frukost ute. Michi satte sig för att jobba lite - som varje dag hela sommaren känns det som. Vid strax efter två lämnade vi landet.




Första stoppet blev Mioböbler i Bäckebol. Anna hade köpt två nattygsbord till London, men de var redan hopmonterade och gick inte att ta isär så hon fick lämna tillbaka dem. Vi fortsatte vidare till kontoret, följt av Ica, mammas grav och sedan hem. När Michi sedan skjutsade Anna till Landvetter var jag hemma och tog emot en kille som köpt vår gungställning. Han fick nog lägga en timme på att skruva isär den, men betalade sedan glatt de 200 kronor vi begärt. Ytterligare en sak borta. Skönt!



Michi kom tillbaka och hämtade upp mig och vi åkte direkt ut till Rörtången. Nu var vi bjudna upp till våra grannar på lite ost och vin. Det var roligt att se deras nya hus och den fantastiska utsikt de har därifrån!






Nu är vi själva ett litet tag. Jag ser Anna igen i augusti och båda i september. Det känns skönt att veta att det inte är alltför långt fram.