09 augusti 2019

Förbereder resan till Malaysia

Var uppe klockan åtta i morse för att checka in på KLM för mitt flyg imorgon. Hoppades att det skulle finnas någon möjlighet att uppgradera, men det gjorde det inte. Har i alla fall fått ett säte vid gången. När jag var klar med det var det bara att börja med nallen igen. Helene och Thomas kom förbi också och sade hejdå. 


Den högra nallen är den nya som skall få flytta iväg. Visst är de coola. Så stora. Cirka 45 centimeter höga så mycket större än man tror.



När jag var klar med det mesta av packningen så satte jag mig i vardagsrummet med en bok. Rätt som det var fick jag besök utanför och fick smyga in i nästa rum för att ta ett kort. 


Åkte efter en stund iväg till Posten och Ica för att fixa det sista. Hittade en väldigt rolig krydda som skall få följa med till Malaysia. Väldigt god på lax gissar jag. 


Michi gick ut på en ny pub med Pathu och Thivanka. Helt plötsligt dök det upp nya vänner en efter en så rätt som det var så var de fem. Ser ju ut att ha gått väldigt lugnt till... :) 


Har gått och småplockat lite inför resan hem. Känns alltid som att man inte blir riktigt klar. En resväska är stängd och det sista, som lite mat, får läggas ner i den andra i morgon. Nu ska jag parkera mig framför svensk tv en stund och ta lite ost. I morgon bär det av till Asien igen.