13 januari 2016

Immigration, lunch med Fredrik, Sara PT, 1 Utama

Började dagen med en tur till immigration. Carls visum är godkänt och man måste då lämna in postväxlar som betalning och de skall sedan sätta in en klisterlapp med visumet i passet. Jag hade lämnat in två postväxlar från RHB och fick tillbaka från immigration att numren som dessa hade redan var använda. RHB har säkert ett tiosiffrigt nummer på sina postväxlar, men immigration kan bara knappa in fem, vilket är helt galet, och då blir inte postväxeln godkänd om numret funnits med tidigare. Om de går till banken med postväxlarna så får de ju ut pengarna, men de kan inte lägga in numret i sitt system. Känns som om det är som på lotto - om man har tur så har de inte haft en postväxel med just de sista fem siffrorna tidigare. Helt vansinnigt!!!

Väl hemma igen hoppade jag av vid 1 MK för en lunch med Fredrik. Det blev Nandos.


På kvällen hade vi lite paketöppning för Fredrik med hans julklappar. Pappa, farmor, farfar, och familjen Nilson hade skickat med en hel hög med paket!


Anna och hennes kompisar hade ännu en fantastisk dag på Kuramathi. Bland annat finns det en låååååång sandbank som bara är ett par meter bred som man kan gå ut på. Den försvinner ibland när det är högvatten så det gäller att man vet när man går där.


Det var dags för sista middagen på ön och imorgon bär det av tillbaka till Nurs föräldrar i Male.


Vilka otroliga upplevelser båda barnen fått i år!