26 oktober 2014

Dags att börja julproduktionen

Alldeles tyst och tomt i lägenheten - inga vänner kvarboende, Michi på Langkawi och en tonårsson som snusar och sover halva dagen. Det var han i och för sig värd efter att i princip ha skrivit klart hela sin Extended Essay för IB denna veckan när det var lov. Lagom till lunch ringde vi Marika och Emil som också var själva hemma och gick iväg och åt lite sushi till lunch.


Eftermiddagen ägnades åt halsbandsproduktion. Nu börjar det bli hög tid med lite nytt då alla julbazaarer börjar snart. 1:e november är det dags för den första som ordnas av de sydamerikanska damerna här i KL. För första gången skall jag stå och sälja i ett shoppingcenter så det blir en annan kundkrets. Jättespännande!


Fick nu användning av mina smyckedelar jag köpte när jag var hos Anna i Madrid och det blev halsband med elefanter och trollsländor.


Michi, Anna, Angelika och Stellas plan blev en timme försenat så vi fick avblåsa middagen. Traskade iväg med Marika och Emil igen till B-Lab längre ner på gatan istället. Tur man har nära grannar man snabbt kan få med :)