01 januari 2013

Nytt År 2013 - Nya gäster anländer till Langkawi

Så här goda frukter köpte vi förra året :) för att ätas i år. Alla är hur goda som helst. Här kommer de ju direkt från träden och har inte behövt transporteras långa sträckor så de är söta och goda.


Rätt som det var idag fick vi ett telefonsamtal från vår kompis Janne Sjönell att han var på väg upp för att inspektera huset. Han hade med sig Fredriks klasskamrat David och några killar till. Efter en liten stund drog alla killarna iväg för att köra gokart och jetski.


Själva tog vi det lugnt vid poolen en stund och inveg våra nya puffar till poolen.



Vid halvtretiden stack Cathrine och Michi iväg för att hämta fem av våra sex ungdomar som nu kom upp från KL. Extra kul för Cathrine att träffa sin son Fredrik som varit ute och luffat i Australien och på Nya Zeeland med sin kompis Andreas i tre månader.


Hemma vände de nästan direkt i dörren. Sanna ville ner och titta på solglasögon och Nicole hade en kompis här, My, som bodde sista natten på Fave hotell så hon blev inbjuden och hämtad till kvällens middag också. Lite shopping hanns med också.


Tror alla oförklarligt nog var lite trötta idag... så det blev lite slappande vid poolen för alla.



Så började förberedelserna för kvällens middag och det är fantastiskt vilket kök vi har nu för att fixa mat. Man kan säkert stå åtta personer runt köksön och fixa. Kanske skulle börja med lite matlagningskurser här för alla turister som vill göra något annat än att sola på semestern :)


Äntligen fick vi en anledning att lägga ut alla dynorna och ordna våra sittgrupper när vi var sexton personer inför middagen. Det blev en fördrink ute vid poolen.


Michi förberedde grillen för att grilla tigerräkor och fisk.


Det blev en god middag med hur mycket mat som helst, men med massa hungriga killar i tjugoårsåldern så gick det mesta åt.


Cathrine och Michi njöt av mat och dryck denna årets första dag.


Fredrik kanske njöt mer av sällskapet av två snygga tjejer, My och Nicole :)


Väldigt roligt att kunna ha middag hemma för så många. Det är precis så här det skall vara på Langkawi!