17 oktober 2020

Till Susann och Gordon

Vi tog en tur till Bangsar shopping centre. Det var nästan helt tomt därinne. Vi hade beställt glas från Royal Selangor som vi ville hämta. Gick förbi en möbelaffär som sålde denna fräcka klocka. Gigantisk! Gjord av Nomon som är ett spanskt märke.


På kvällen var vi bjudna till Susann och Gordon. Deras condo låter folk komma och hälsa på. Vi får inte ta emot några besökare. Konstigt att reglerna är så olika. När vi kom dit hade de just sprayat mot mygg så det var extra skönt med maskerna.


Susann hade ordnat en ölprovartävling som vi fick fixa. Vi skulle gissa land, märke och sätta dem på rätt plats vad gäller smakbeskrivning. Väldigt svårt utan ledtrådar!


Det var mycket smackande, sörplande och funderingar.



Tävlingen slutade med att Michi fick 4 poäng, Gordon 6 och jag, helt otippat, 7. Vann en Asahi :)


Det blev kräftor till förrätt och sedan grillning som fick min man att tindra med ögonen.



Efter middagen fick vi lära oss ett roligt tärningsspel som hette Bunco. Man skulle samla poäng och när man fick triss av något beroende på vad så fick man ha på sig olika saker. Så roligt att spela lite spel!



När vi var klara var klockan nästan två och Susann nämnde att hon inte trodde taxi körde efter halvtolv. Därför hade de bäddat i ett gästrum till oss. Det blev en övernattning helt oväntat, fast rätt skönt :)


Anna och Erik har redan börjat med sin packning. De har hyrt ett lite förråd alldeles nära lägenheten dit de kan flytta mycket för att sedan bara ha det 200 meter från lägenheten. Då kommer det att gå hur snabbt som helst när de väl får nycklarna. Det är dessutom klart hemma snabbt så de kan hyra ut lägenheten i St Johns Wood. 

Glädjande besked från Fredrik också som klarade tenta nummer 7 och 8. Beskedet kom igår efter att ha fått vänta i sex veckor på resultatet. Högsta resultaten i sin grupp också så han var riktigt nöjd! I december är det dags för tenta 9 och 10. Det känns som om det har gått rätt fort! Väldigt skönt för varje tenta han klarar. Totalt är det 15 som skall göras, plus tre års arbetserfarenhet för att få sätta ACA, associate chartered accountant. Ha ha, när jag sökte på vad ACA var en förkortning för kom det fram Adult Children of Alcoholics. Jag hoppas inte det är det han blir :D