27 maj 2015

På stan med pappa

Startade morgonen på kontoret. Idag kom de från revisorerna och lade in vårt bokföringsprogram på min nya dator. Nu går det att köra igen. Vi hade också fått lite papper från MSC som vi var tvungna att skicka in nu när vi blivit godkända, så det blev en halvtimme på posten också.


Pappa hängde sedan med mig runt på stan idag när jag skulle fixa massor inför skolavslutningen. Vi började i Midvalley Megamall där det blev lunch på food courten. Rosted duck rice och lite färsk ananasjuice stod på menyn. Vi fick köpt en rulle tyg till på Kamdar också. Nästa stopp var Bangsar Shopping Centre där vi hämtade upp lite studentpresenter och passade på att köpa med oss den goda tryffelosten.


På kvällen var Fredrik iväg på en sports banquet på skolan där de delar ut pris till de bästa idrottsmännen i varje sport, medan vi åkte till Chynna som ligger i Hilton för en liten pekinganka. Just idag hade de en influgen kinesisk kock som kom och hälsade på oss och fixade lite nya matvarianter till oss.



Pappa uppvaktade både mig och Anna, som båda fyllt år, med lite fina saker. Jag fick ett par örhängen och Anna en liten berlock till sitt armband. Väl hemma mötte vi Fredrik som fått pris för bäta fotbollsspelare på skolan i år. Kul!!!!