07 maj 2013

Avskedslunch för Anna, Josefine, Claudia och Karin

Vid lunchtid idag samlades vi nästan 20 tjejer för att fira av fyra som skall flytta hem. Alltid lika tråkigt när vänner lämnar KL! Den stora baksidan av livet utomlands. Först att firas av var Claudia som nu flyttar tillbaka hem till Göteborg.



Nästa tjej var Anna som flyttar hem till Stockholm. När hon höll sitt tacktal till alla bröts rösten och jag tror att vi alla satt och försökte hålla tillbaka tårarna.


Så tackades Karin av. Hon har bott här i många år och flyttar också hem till Stockholm.



Sist att firas av var Josefine. Till henne hade vi köpt en rolig gubbe med alla akupunturpunkter på. Hon är utbildad akupunktör och skall nu hem till Stockholm och börja praktisera det mer igen. 


Lunchen åts på en arabisk restaurang uppe på sjätte våningen i Pavillion och det var verkligen jättegott. Kul att prova en ny restaurang även om anledningen var lite sorglig...

Efter lunchen gick jag till Applebutiken där vi köpt min iPhone 5. Efter1,5 månad gick kameran sönder. Då skickade butiken mig till Maxi Centre som sade att telefonen inte var köpt i Malaysia och vägrade göra något. Nu gick jag tillbaka till butiken igen och nu skickade de mig till ett Apple Service Centre i 1 Utama. Där verkade de dock veta vad de talade om och jag skall få en ny telefon. De tog min gamla så nu hade jag ingen telefon. Jobbigt! Fick köpa ett nytt tillfälligt nummer att ha i några dagar.