17 december 2015

Intervju för bok om Wallenstam

Hade en jättemysig dag igår med pappa. Han behövde handla på Backaplan så jag åkte med och sedan blev det lunch tillsammans. På kvällen hade vi bjudit in våra grannar på middag.

Började dagen inne i stan idag. Styrelsen för Wallenstam har bestämt att det skall skrivas en bok om företaget ur Hans perspektiv och Antonia Stackelberg-Blomdahl har blivit ombedd att skriva boken. Jag träffade henne klockan tio och satt sedan i två timmar och pratade och blev intervjuad. Vilken trevlig kvinna!! 



Har fått kalendern för nästa år och bilderna på framsidan denna gång blev mycket Fredrik. Första kortet när han var valedictorian, dvs elevtalare på skolavslutningen, bilden till höger är första gången han öppnar dörren till lägenheten i London och bilden längst ner till vänster var när hela familjen var på musikal i London och såg Memphis.



Anna skickade lite bilder från London. Hennes lägenhet har nu blivit städad och hon har fått ny madrass. Ny spis kommer snart. Michi hade köpt med en smörkniv till Anna när vi var där och den har nu fått flytta med...



Anna skickade lite bilder på sin lägenhet idag och nu såg den jättefin ut. Skönt att komma i ordning!




Fredrik var med Amandas familj mest hela dagen och fick lyckan att gå med Amanda när hon skulle på manikyr och pedikyr...


De hade också lite julafton hemma och Fredrik fick äntligen ge armbandet till Amanda.



Till pappan hade han med en svensk fotbollströja, till Raquel en älgskål då hon älskar älgar och Barbara fick ett paket Oboy, något hon upptäckte när de var i Sverige och hälsade på.




Michi och jag lyxade oss med havskräftor hemma. Lite fel årstid kanske, men alltid lika gott!!!




Familjen är spridd i tre länder just nu, men i morgon kommer Anna hem till oss igen!