10 maj 2017

London dag 2

Anna jobbade idag också så jag hade förmiddagen för mig själv innan jag skulle träffa Fredrik. Tog bussen in förbi Baker Street och hoppade av vid Oxford Street.


Lilla Stella fyller 4 den 21 maj så det var kul att gå ut och leta lite födelsedagspresenter. Hittade till slut en samling med 11 små disneyprinsessor som barn som säkert kommer att falla i god jord.


När klockan närmade sig två gick jag och mötte Fredrik utanför Annas kontor och vi satte oss utomhus vid en pub för lite lunch. Fick min första shandy på den här resan.


Hade sällskap av denne snygge kille också. Kan inte ha en bättre lunchdate.



När vi var klara med lunchen skulle Fredrik hem och plugga igen och jag gick tillbaka till Annas kontor. Hon var klar med alla sina möten och vi kunde ta en fika på Yumchaa. Jag provade en ny dryck med gurkmeja, ingefära, honung m.m. Skulle vara jättenyttigt, men den smakade väl sådär...


Hade ju i alla fall en söt tjej att prata med.


På kvällent räffades vi alla hemma hos Fredrik då de ville fira mig lite i förskott eftersom vi inte ses förrän i juni.


Fredrik hade handlat en jättefin Michael Kors-bag som var lite större modell, nu när han var i New York på en outlet. Det är till att slå på stort av barnen. Den var jättefin!


Jag fick ju genast tacka dem genom att ta dem ut på middag och vi gick tillbaka till Iberico som ligger alldeles brevid Fredrik. Väldigt bra tapas!!!


Så fick jag krama om Fredrik och säga hejdå för den här gången. Nästa gång vi ses blir till Victors student. Anna fick jag mysa med lite till.