10 september 2016

Ute med Pia och Anders

Efter en skön och lat lördag hemma, där Michi också hann träffa Thivanka, åkte vi sedan in till stan för att träffa Pia och Anders klockan sju. En länga med gamla hus har renoverats och gjorts i ordning för flera restauranger. Lite ovanligt här för oftast river man gamla hus och bygger skyskrapor istället.


Denna kväll provade vi Pampas, en argentinsk restaurang med fantastiskt bra kött!


Anders skulle flyga till Jakarta och lämnade oss strax efter tio. Pia, Michi och jag åkte vidare till ett nytt område i stan som heter TREC. Detta är ett helt nytt område som är tänkt att bli som Lang Kwai Fong i Hongkong. Man har nu ett nytt turistmål i Malaysia som sträcker sig mellan 2015 - 2025 och det här nya nöjesdisktriktet är ett led i detta.


Det fanns hur mycket restauranger, pubar, ställen med liveband etc som helst. Vi hittade också Red Tomato som öppnat en ny restaurang här. Sedan tidigare har tyska Tanja en restaurang på Langkawi sedan 15 år.


Det blev ett par stopp med avslutning på en irländsk pub. Mycket trevligt.


Fick ett foto från Fredrik idag också. Det är från vänster Edward, Mateo, Fredrik och Andrew. De två till vänster är de killarna som Fredrik bor med och Andrew är en malaysisk kille som går på samma skola som Fredrik gick tidigare. Kul när det kommer lite bilder ibland.