08 februari 2023

Vad händer med balkongen?

Alltså vad händer med vår balkong? I morse upptäckte vi att räcket vikt sig uppåt som ett A och att en sprint helt hoppat ur basen och två till är på väg. Jag skickade mail till Redrow och ringde ett nödnummer. Vi vill ju inte att räcket skall ramla ner på någon person eller på en bil. Fick svar att en tekniker ska ringa upp oss. Har någon ringt? Nix.


Så nöjd idag när jag läste ut en bok på franska. När gjorde jag det senast? Jag har även bok två som avslutar serien så den får jag börja med om ett tag. Nu får huvudet vila lita. Anders Hansen hade ett program om hjärnan där han talade om att när man kan flera språk så hjälper det hjärnan att kunna vara mer fokuserad än normalt, då man är van att stänga ute ett annat språk.


Erik gav Anna i trettioårspresent att gå till fantastiska restaurangen The Fat Duck här i Bray, vår grannby. Då fick vi hem den lille godingen. Han kastade sig upp för trapporna och hämtade direkt sin nya leksak. Han bara älskar den. Nu är den lille räven inte vatten värd.


Anna och Erik kom hem till oss framåt halvtolv för att hämta Pluto och då korkade vi upp en flaska champagne för att fira in hennes födelsedag. När klockan slog tolv fick vi stå upp och sjunga också.


Blommor hade redan kommit under dagen från hennes nära vänner här i London.



Imorgon firar hela familjen tillsammans med middag inne i London. Stor dag att fira! Vilket år för vår lilla gumma.