15 december 2023

Pubrunda i Lerum

Var nere en sväng i Lerum idag och det står en stor fin gran på torget. Så juligt och fint överallt. Det blev lite paket upphämtade, ett bokbyte och mathandling.


Erik har hört mycket om Lerums restauranger och om det ökända LeRum där det hänger lite skumt folk i baren. Idag skulle det bli pubrunda i Lerum var det bestämt. Jag körde ner Erik och Michi till LeRum - alltså krogen med samma namn som vår stad - där de skulle börja kvällen. Körde sedan hem bilen och gick tillbaka. När jag kom fram hade de gått vidare och var nu på Mr Singh. Jag hade bokat bord på Piano så Fredrik och jag kom lagom till middagen.


De har väldigt bra färdiga menyer här. Det blev Toast Skagen, följt av oxfilé för tre av oss och hälleflundra för Fredrik och middagen avslutades med en creme brulée. Mycket gott!


Nästa stopp blev Stationen där en av tjejerna började prata flytande tyska med Erik. Imponerande! Kvällen avslutades där den börjat på LeRum innan vi åkte hem. Då var klockan ändå bara elva. Hemma blev det kortspel innan det var dags att sova. 


Anna skickade foton från USA. Andra varningsskyltar än i Europa - här var det råd om vad man gör när det är orkan. Tydligen var en orkan på väg igen och det blev en rätt skumpig resa.