03 mars 2016

Lunch med Marika

Fick äntligen ringt Marika och var iväg och åt lunch med henne på B-Lab. Ibland känns det som om tiden rusar iväg och så har man inte sett sina vänner på jättelänge. Det blev en otroligt god sallad med serranoskinka, mango och pistachnötter.


Anna, stackaren, skickade bilder från sin lägenhet i London. Grannen ovanför hade fått en vattenläcka och det hade orsakat massor med skador i Annas lägenhet. Nu lär den behöva torkas ur, målas om m.m. Hyresvärden hade varit där och tittat i alla fall och ska ta tag i det.


Efter lunchen flög jag iväg till Langkawi igen. Alan och hans gäng hade varit där och murat upp stommarna till de hyllor Michi skall göra till hans Man cave. Nu är det bara att sätta igång och visa snickarskickligheten...


Dräneringen utanför huset var nu klar och dragen ända ner till havet så nu skall vi slippa stillastående och illaluktande vatten utanför vårt hus. Skönt!


Vår granne Mario, som inte tömt sin septiktank på tre år då han inte hittat luckan, hade äntligen grävt fram den och kunde tömma tanken. Det skall väl också ge oss lite bättre miljö runt huset :) Fick mig sedan en rofylld kväll på altanen. Alltid lika fantastiskt.


Somnade tidigt. Det är som om man blir totalt klubbad när man kommer hit till havsluften. Tror jag somnade tio!