14 februari 2017

Date på Alla Hjärtans Dag

Körde idag igång med träningen på gymmet igen. Först Zumba och sedan personlig träning med Sara. Jag bad henne ta det lite lugnt första gången. Tror inte det ordet ingår i hennes vokabulär... På kvällen hade Michi och jag en middagsdate nu när det är Alla Hjärtans Dag. Så här snygga var vi :)



När vi var ute med Anna och hennes kompisar på Fuego inne i stan hade vi sett att det fanns som ett litet privat rum där man t.ex kan ha vinprovning så detta rum hade vi bokat nu för vår middagsdate. Inga extrakostnader. Ikväll var det en speciell meny för Valentine´s Day.




Maten var helt fantastisk! Det var en femrättersmeny med föredömligt små portioner så man inte var alldeles proppmätt efteråt. Det började med lax med ett ostron och dilldressing. Detta följdes av två ravioli fyllda med räkmousse och en hummersås. Tredje rätten var en liten bit torsk med potatisskum, Fjärde var sirloin med foie gras och lite potatis och sedan en efterrättsmousse med citron och jordgubbar. Maten på Troika är såååå bra!



När vi beställde kom det in en kille och talade om att han var vår sommelier för kvällen. När vi frågade var han kom ifrån så blev svaret Pakistan - där typ alla är muslimer som inte skall dricka alkohol. Så spännande. Det blev många och långa diskussioner. Han drack dock glatt vin och hade tredje graden av fyra i utbildning så han var otroligt kunnig. Skönt när man är flexibel!