19 januari 2014

Söndag med tennis och Fat Boys

Anna och Michi stack iväg till Verve Suite och spelade tennis med Kevin i värmen. Fredrik gick dit och spelade lite badminton med dem också. Härlig start på dagen!


När det var dags för lunch kom de och hämtade mig och vi åkte bort till Sri Hartamas och åt lunch på Bulldog. Det är en urtypisk engelsk pub. Nu går ju den kära maken på penicillin så någon öl blev det inte...


Efter en skön och slapp eftermiddag blev det middag  uppe på Publika igen. Vi gick nu till Fat Boys så att Anna skulle hinna prova det. Kyparen var ny och allt utom Michis blev fel, men skam den som ger sig, till slut hade alla vad de skulle ha.




Michi beställde någon specialhamburgare som var inför det kinesiska nyåret. Brödet var gjort av pressat ris och hamburgaren hade kinesisk sås på sig. Han tyckte i alla fall att den var jättegod. Vi gick över till Estilo och pratade med Sam. Han hade lovat mig telefonnumret till deras leverantör av lampor och det lyste med sin frånvaro. Nu har han i alla fall lovat att jag skall få det imorgon. Härligt!