23 november 2012

DBKL plus utbrott på Air Asia

Medan Michi var iväg på Langkawi och försökte bringa ordning i saker var jag nere i stan och fixade lite. Åkte till DBKL som ligger med ett kontor vid Jalan Sultan Ismail. Fick köra in i världens läskigaste och smalaste parkeringshus där man bara fortsatte upp och upp och upp och det kändes som om det aldrig skulle ta slut... Det gjorde det naturligtvis, men inte kul.


Avslutade med en god sushilunch i alla fall på favoritstället i 1 Mont Kiara.




Vid 16.20 kom Jeffrey och hämtade oss för att åka ut till LCCT och flyga till Langkawi. Regn och trafik gjorde att vi kom till flygplatsen 55 minuter innan flyget skulle gå. Två kassor av tio var öppna och alla kan checka in överallt, dvs du ställer dig inte i en kö för Langkawiflyget. Hon som jobbade vid vår disk var långsammare än en snigel och till slut var det bara 30 minuter kvar tills vårt plan skulle gå. Då fick vi inte checka in för det var för sent. Försökte få med alla väskor som handbagage, men det fick vi inte heller. Det slutade med att jag fick skicka iväg Fredrik och Thelma med varsin liten väska som handbagage, sedan ta resten själv och köpa en ny biljett. Planet var i princip fullt. Ny biljett samt 7 kilo för mycket bagage gick på 635 RM, men jag kom i alla fall med planet en timme senare - rätt irriterad.

Vi fick i alla fall en jättetrevlig middag hemma hos oss med nya bekantskaperna Katie och Jonathan Spink, ägare av hus nr 2 på vår gata. Slutet gott i alla fall :)